Tetoválás

Takarás tervezése

Régi, elrontott tetoválások takarása vagy javítása

Vállaljuk elrontott, megunt, régi tetoválások takarását vagy javítását is, amennyiben az lehetséges.

A javításoknál sajnos eléggé meg van kötve a kezünk, hisz más munkáját kell úgy szebbé tennünk, hogy közben teljes mértékben sajnos nem alakíthatjuk át a meglévő tetoválást. Ebben az esetben legtöbbször logikusabb döntésnek bizonyul a takarás a javítás helyett.

A takarások tekintetében sem szárnyalhat olyan szabadon a képzeletünk, mint egy új tetoválásnál. A takarásos tetoválásoknál nagy mértékben számít a stílus és a szín. A legjobb színek a kékek (még a világosak is igen szépen fedik a régi tetkókat), feketék; közepesen takarnak a zöldek, lilák, viszont takarásra egyáltalán nem tanácsos a többi színt választani. Ha lehet, akkor realisztikus stílusban kell készülnie az új varrásnak, hogy minél több részletet bele lehessen vinni, ezáltal is fedni a régi motívumot. Egy takarás pedig akkor a legjobb, ha a fentebb említett pozitívumokat kombináljuk, azaz kék/fekete, realisztikus, illetve eléggé részletes dologban gondolkodunk -  így szinte akármit ell ehet rejteni, méghozzá ízlésesen.

Előre felhívnánk a kedves vendégek figyelmét, hogy nem áll módunkban olyan takarást vagy javításos munkákat elvállalni, amiről tudjuk, hogy egész egyszerűen nem működne. (Pl. fekete-fehér portré egy körvonalakkal telitűzdelt, hatalmas, régi, elrontott tetoválásra… ez egész egyszerűen nem működik. )
Ennek az oka az, hogy nincs értelme olyan takarást csinálni, ami nem takar, vagy csak részben takar, esetleg még ront is a helyzeten. Ilyen, alacsony színvonalú munkákat szalonunk nem mutathat fel. Köszönjük a megértést.